Masaj erotic augmentat de realitatea virtuală | Relaxare în VR

Tehnologia a permis oamenilor să atingă un nivel înalt de confort prin faptul că, pentru multe activități, nu a mai fost necesar ca aceștia să-și părăsească locuința sau chiar să se ridice de pe canapea. VR sau Realitatea Virtuală este o formă de tehnologie accesibilă care oferă o experiență complet digitală prin simularea lumii reale sau crearea unor scenarii diferite de ceea ce cunoaștem în realitate. Această simulare se referă la un mediu tridimensional generat pe un computer care se poate experimenta doar prin intermediul unui echipament adecvat: o pereche de ochelari VR sau o cască VR.

Mai nou, tehnologia VR a permis simularea masajului erotic și a tuturor fascinațiilor legate de activitatea sexuală, astfel încât clienții să aibă experiențe satisfăcătoare chiar în propria casă. În România, masajul erotic augmentat de realitatea virtuală poate fi experimentată doar la Attraction Club.

Ce este un masaj erotic?

Înainte de a trece la nivelul de masaj realizat prin VR, trebuie să știi ce este un masaj erotic. Masajul erotic reprezintă o formă de relaxare și de plăcere care combină tehnicile masajului cu senzualitatea și loțiunile de corp pentru satisfacerea ambelor persoane implicate. Un masaj erotic făcut cum se cuvine include masajul în sine folosind anumite produse cu efecte erotice, dar și modalități de excitare, cum ar fi sărutările senzuale în anumite zone – zona genitală, umeri, spate, gât, etc.

Un masaj erotic poate reprezenta preludiul dinaintea actului sexual sau doar un joc erotic (roleplay) care se poate termina cu o finalizare neașteptată.

Ce este un masaj erotic augmentat de realitatea virtuală?

Masajul erotic augmentat de realitatea virtuală nu se petrece în plan fizic, ci într-o simulare tridimensională generată de un computer. Pentru a accesa un masaj erotic VR, îți poți alege orice film de pe site care permite să te transpui într-un personaj 3D în mijlocul unui film erotic care îți va îndeplini toate fanteziile. Partea avantajoasă este că poți intra oricând în lumea erotică doar cu ajutorul unei perechi de ochelari VR la tine în casă, iar experiența să fie asemănătoare cu una reală. În plus, îți poți îndeplini mai multe fantezii erotice care nu ți-au fost satisfăcute.

Beneficiile masajului erotic augmentat de realitatea virtuală

Stimulează rezistența sexuală

Masajul erotic augmentat stimulează întregul sistem nervos, crescând astfel capacitatea organismului de a elibera hormoni sexuali. În acest sens, masajul erotic augmentat poate să crească dorințele sexuale și să îmbunătățească performanța sexuală, mai ales în cazul bărbaților.

Dacă întâmpini probleme în a avea un orgasm din masturbare sau împreună cu partenerul tău, atunci experiența de masaj erotic augmentat de VR ar trebui să fie prima opțiune pentru a-ți restabili și maximiza încrederea sexuală. 

Te ajută să experimentezi

Faptul că ai posibilitatea să accesezi orice scenariu sexual din lume cu ajutorul ochelarilor VR, te ajută să îți experimentezi dorințele și fanteziile erotice, dar și să îți găsești unele noi pe care nu le credeai posibile. Experiența sexuală nu trebuie să fie doar materială, ci reprezintă orice modalitate prin care tu descoperi ceea ce îți place.

Te ajută să te răsfeți

Masajul erotic augmentat cu VR te ajută să-ți înțelegi interesele sexuale prin utilizarea unor tehnici de relaxare care funcționează cel mai bine ca stimulent erotic pentru tine. Sentimentele și toate senzațiile vibrante care trec prin corpul tău și îți ating punctele sensibile atunci când te afli într-o realitate virtuală sexuală te ajută să te relaxezi și să scapi de stresul zilnic.

Acest fapt te-ar putea ajuta în viața reală, făcându-te să te simți mai conectat din punct de vedere emoțional și intim cu partenerul de viață și să te bucuri de o experiență sexuală mai intensă.

Poți experimenta un masaj erotic augmentat de realitatea virtuală cu partenerul sau în mod individual, în funcție de rezultatul pe care îl dorești. Dacă vrei să fii mai apropiat în relațiile sexuale cu persoana pe care o iubești, atunci amândoi puteți încerca această variantă. Iar dacă nu te afli într-o relație și trebuie să îți satisfaci plăcerile erotice, atunci toată lumea virtuală este doar a ta.

Ești pregătit de călătoria în lumea fanteziilor tale sexuale?

Contacteaza-ne, Rezerva online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *